restaurant-cover

Meat Steak House Vilnius

Restoranas „Meat Steak House“ yra pamėgtas brandintos jautienos ir modernaus grilio patiekalų skonio gerbėjų. Kūrenamame medžio anglimi grilyje šefas Artūras demonstruoja ne tik mėsos, bet ir žuvies, jūrų gėrybių ir vegetariškų patiekalų skonio variacijas. Dideli vitrininiai restorano langai svečius kviečia mėgautis erdve, o jaukus ramus interjeras nuteikia šventiškai skonių kelionei.

Apie restoraną

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

UNGURIO SALOTOS

Mažosios bulvytės | obuoliai | putpelių kiaušiniai | rėžiukų padažas.

ARBA

BRANDINTOS JAUTIENOS KAPOTINIS

Skrudintos kanapių sėklos | garstyčių ledai.

28 DIENAS BRANDINTOS KIAULIENOS NUGARINĖ SU ILGU ŠONKAULIU

Įvairiaspalviai krosnyje kepti burokėliai | salierų gumbų apkepas su krienais.

ARBA

KROSNYJE KEPTA STERKŲ FILĖ

Perlinių kruopų daugiaperlis žolelių emulsijoje | keptos šakninės daržovės.

KARAMELIZUOTI OBUOLIAI

Grikių ledai | spraginti grikiai.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

UNGURIO SALOTOS

Mažosios bulvytės | obuoliai | putpelių kiaušiniai | rėžiukų padažas.

ARBA

BRANDINTOS JAUTIENOS KAPOTINIS

Skrudintos kanapių sėklos | garstyčių ledai.

BRANDINTOS JAUTIENOS NUGARINĖS KEPSNYS (300 G)

Žarijose keptos bulvės | kastinys | kepti grybai su žolelėmis.

KARAMELIZUOTI OBUOLIAI

Grikių ledai | spraginti grikiai.

A. Juozapavičiaus g. 13, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas

Rezervacijai:

+370 612 35200

https://shorturl.at/UEUN0

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 16:30 – 19:00 ir 19:30 – 21:30

VI 14:00 – 22:30

VII 14:00 – 19:30

Galerija