Restoranas „Meat Steak House“ yra pamėgtas brandintos jautienos ir modernaus grilio patiekalų skonio gerbėjų. Kūrenamame medžio anglimi grilyje šefas Artūras demonstruoja ne tik mėsos, bet ir žuvies, jūrų gėrybių ir vegetariškų patiekalų skonio variacijas. Dideli vitrininiai restorano langai svečius kviečia mėgautis erdve, o jaukus ramus interjeras nuteikia šventiškai skonių kelionei.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
UNGURIO SALOTOS
Mažosios bulvytės | obuoliai | putpelių kiaušiniai | rėžiukų padažas.
ARBA
BRANDINTOS JAUTIENOS KAPOTINIS
Skrudintos kanapių sėklos | garstyčių ledai.
28 DIENAS BRANDINTOS KIAULIENOS NUGARINĖ SU ILGU ŠONKAULIU
Įvairiaspalviai krosnyje kepti burokėliai | salierų gumbų apkepas su krienais.
ARBA
KROSNYJE KEPTA STERKŲ FILĖ
Perlinių kruopų daugiaperlis žolelių emulsijoje | keptos šakninės daržovės.
KARAMELIZUOTI OBUOLIAI
Grikių ledai | spraginti grikiai.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
UNGURIO SALOTOS
Mažosios bulvytės | obuoliai | putpelių kiaušiniai | rėžiukų padažas.
ARBA
BRANDINTOS JAUTIENOS KAPOTINIS
Skrudintos kanapių sėklos | garstyčių ledai.
BRANDINTOS JAUTIENOS NUGARINĖS KEPSNYS (300 G)
Žarijose keptos bulvės | kastinys | kepti grybai su žolelėmis.
KARAMELIZUOTI OBUOLIAI
Grikių ledai | spraginti grikiai.
A. Juozapavičiaus g. 13, Vilnius
Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas
Rezervacijai:
+370 612 35200
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 16:30 – 19:00 ir 19:30 – 21:30
VI 14:00 – 22:30
VII 14:00 – 19:30